Jouw eigen thuisrestaurant in vier snelle stappen


Met jouw Alpha Thuisrestaurant nodig jij als dinerhost jouw vrienden, kennissen en/of familie uit voor een sponsordiner bij jou thuis. Jij verzorgt het sponsordiner (met tips en handvatten van ons), je gasten geven een bedrag aan het werk van Alpha Nederland en samen genieten jullie van een avond vol gezelligheid, verbinding, lekker eten en mooie gesprekken! Zo zet je jouw eigen Alpha Thuisrestaurant op:

1. Klik hieronder op ‘meld je aan als dinerhost’ en kies voor ‘individueel’ meedoen.
2. Kies je persoonlijke streefbedrag en noteer de datum waarop je je sponsordiner wilt houden (minimaal twee weken in de toekomst), deze kun je later nog aanpassen indien nodig.
3. Vul je gegevens in voor jouw persoonlijk profiel.
4. Super! Je bent nu aangemeld als dinerhost. Vul jouw deelnemerspagina met meer info, foto’s en/of updates. Lees meer over het aanpassen en opmaken van jouw deelnemerspagina onder FAQ & Tips.

Meld je aan als dinerhost


5. Na je aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin meer informatie over het sponsordiner en de aanloop hiernaartoe.
6. Ook ontvang je van ons een Alpha Thuisrestaurant starterskit om je een stapje op weg te helpen richting een sfeervolle avond met goede gesprekken! In die box zitten ook uitnodigingen die je kunt gebruiken om je vrienden, kennissen of familie uit te nodigen voor jouw sponsordiner.

Veel plezier en succes met jouw sponsordiner. We vinden het fantastisch dat jij op deze manier het werk van Alpha Nederland steunt. Dankjewel!

Heb je nog vragen? Bekijk de FAQ & Tips of neem contact met ons op.{{ percentageRaisedDynamic }}%
{{ project.raised | format-currency }} van {{ project.dynamicGoal | format-currency }}
{{ project.supportersAmount }} Donaties
{{ project.subscriptionsAmount }} Maandelijkse donateurs

{{ project.name }}

{{ project.description }}